Будівництво харківського онкологічного комплексу проходить відповідно до графіків – Світлична

Четвер, 30 травня 2019, 17:19
Також голова ХОДА розповіла, що в Харківській області відбудеться будівництво та реконструкція ще більш ніж 60 об’єктів.
Будівництво харківського онкологічного комплексу проходить відповідно до графіків – Світлична

Юлію Світлиною були підбиті підсумки засідання ХХ сесії облради. За її словами, що під час сесії була прийнята низка рішень, які мають велике значення для розвитку Харківщини. Був розширений перелік об’єктів будівництва та реконструкції, які будуть отримувати фінансування в межах Програми соціального та економічного розвитку регіону. Зокрема, до п‘ятої  частини програми було додано більше шістдесяти об’єктів.

За словами Юлії Світличної, також отримали фінансування об’єкти, які вже було внесено до програми. Реконструкція закладів освіти й охорони здоров’я буде відбуватися частіше У переліку занходяться об’єкти сфери ЖКГ та проекти програми «Енергія світла.

Голова ХОДА розповіла, що депутати вирішили виділити додаткове фінансування для будівництва обласного онкологічного комплексу. За її словами, зараз створюють якісні умови для пацієнтів та лікарів. Зараз будівництво онкокомплексу поставленим графікам. На минулих сесіях на нього були виділені кошти, хоча й  не в повному обсязі. Поступово збільшується фінансування. При цьому, інші галузі від цього не страждають. В області також розраховують на фінансування з держбюджету, вже були надані відповідні пропозиції. Також МОЗ було надане прохання врахували можливість оснастити центр нове обладнання.

Нагадаємо, що в Харківській області мають відбутися ремонтні роботи покрівель багатоповерхових будинків, водогонів та тепломереж. Додаткові кошти на розвиток ЖКГ виділено з бюджету області під час сесії облради.  

Також депутатами була підтримана пропозиція голови ХОДА виділити кошти на проведення ремонту та закупівлю обладнання шкіл Харківської області. Зокрема, будуть закуплені нові автобуси, меблі та комп’ютери.

Крім того, за ініціативою Світличної в лікарнях Харківщини пройде ремонт. У низці обласних та районних лікарень відбудеться реконструкція покрівель, фасадів та приміщень.Необхідні кошти для продовження відновлювальних робіт на об’єктах медичної сфери виділили з обласного бюджету.

comments powered by HyperComments