Прем’єр-міністр Володимир Гройсман здійснить робочу поїздку у Харків

Вівторок, 9 липня 2019, 11:44
Голова українського уряду приїде у Харків 10 липня.
Прем’єр-міністр Володимир Гройсман здійснить робочу поїздку у Харків

Як повідомили у прес-службі Харківської ОДА, одним з пунктів програми візиту прем'єра стане відвідування Українського науково-дослідного інституту протезування.

Нагадаємо, 14 березня у Харкові відбулося засіданні Ради регіонального розвитку, у якому прийняли участь голова ХОДА та прем’єр-міністр України Володимир Гройсман. В межах заходу прем’єр-міністр відзначив зміни, які відбулися в країні з 2014-го року. За його словами, за цей час була проведена реформа реформу децентралізації, що дала нагоду збільшити місцеві бюджети втричі, у 5 - 7 разів зросли бюджети розвитку громад.

Також В.Гройсман взяв участь у підписанні контракту між харківськими заводами «Турбоатом» і «Електроважмаш» з «Укргідроенерго». Угода дасть можливість на 1 мільярд 260 мільйонів завантажити «Турбоатом»,  «Електроважмаш» і супутні підприємства, 25 тисяч працівників будуть працювати тільки на виконання цього контракту.

Звітуючи про свою робочу поїздку до Харкова у Верховній Раді, Володимир Гройсман заявив, що Харківщина демонструє дуже гарні темпи по економічному зростанню.

comments powered by HyperComments