Офіційно: Кернес оголосив війну Фельдману

Середа, 21 серпня 2019, 14:23
Харківський міський голова заявив. що місто наведе лад із землею в районі «Барабашово».
Офіційно: Кернес оголосив війну Фельдману

На сесії міської ради 21 вересня було ухвалено рішення про перейменування комунального підприємства «Харків-Паливо» на комунальне підприємство «Міський торговий ринок».

За словами Кернеса, підприємство створене для того, щоб вирішити земельний конфлікт на ринку «Барабашово», і щоб підприємці могли укладати прозорі договори безпосередньо з КП, повідомляє прес-служба міськради.

«Ми це робимо, щоб комунальна земля була не в руках «Барабашово», а у власності міста. Ми будуватимемо дорогу від вул. Шевченка в районі супермаркету «Рост», і вона має йти через метроміст, який був запроектований раніше. Там на червоних лініях вже незаконно побудували торгові павільйони, а підприємці і не здогадуються про це, але платять», - сказав Геннадій Кернес.

Міський голова зазначив, що КП «Міський торговий ринок» працюватиме разом із КП «Сучасне місто».

«Ми зробимо так, що ті земельні ділянки, які використовуються «Барабашово» не за призначенням, будуть передані до комунальної власності, і підприємці укладатимуть договори з нашими підприємствами», - зазначив Геннадій Кернес.

Нагадаємо, 7 червня на ринку відбулася бійка, у якій постраждав оператор знімальної групи харківських «Вістей» Вадим Макарюк.

 

 

comments powered by HyperComments