Суд взяв під варту директора Гутянського лісгоспу з можливістю вийти під заставу майже у 5 мільйонів

Понеділок, 4 листопада 2019, 14:51
Запобіжний захід у вигляд тримання під вартою строком на 2 місяці з альтернативою внесення 4,994 млн грн застави прийняв Вищий антикорупційний суд.
Суд взяв під варту директора Гутянського лісгоспу з можливістю вийти під заставу майже у 5 мільйонів

Про це повідомили у прес-службі Спеціалізованої антикорупційній прокуратури.

«Суд частково задовольнив клопотання прокурора #САП та застосував до підозрюваного запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 2 місяці з альтернативою внесення 4,994 млн грн застави», - йдеться у повідомленні.

Питання щодо оскарження запобіжного заходу в частині розміру застави буде вирішено після ознайомлення з повним текстом ухвали.

 

Нагадаємо, Віктора Сису затримали «на гарячому» одразу після передачі грошей. До речі, директор Гутянського лісгоспу, який пропонував детективу НАБУ хабар у сто тисяч доларів, віддав по факту суму у сто десять тисяч доларів.

Нагадаємо, коли Президент під час робочої наради у Харкові запитав, хто контролює «чорних лісорубів» в області, керівник ДП «Жовтневе лісове господарство» Руслан Чагаровський назвав ім’я директора Гутянського лісгоспу Віктора Сиси. Президент пообіцяв особисто приїхати в Гутянський лісгосп і все перевірити. При цьому зазначив, що звернувся до правоохоронних органів, щоб побачити реальну ситуацію.

comments powered by HyperComments