У Харкові ще чотирьом посадовцям міської ради повідомлено про підозру

П'ятниця, 22 листопада 2019, 11:17
Органи прокуратури Харківської області за результатами розслідування повідомили про підозру ще чотирьом керівникам одного з Департаментів Харківської міської ради щодо розтрати майна територіальної громади.
У Харкові ще чотирьом посадовцям міської ради повідомлено про підозру

За інформацією начальника відділу прокуратури області Юрія Ковальова, сума шкоди збільшилася ще на понад 900 тис. грн, а загальна сума складає понад 6 млн грн, повідомили у прес-службі прокуратури Харківської області

Нагадаємо, керівники одного з Департаментів Харківської міської ради під час заміни асфальтного покриття передавали підряднику асфальт за заниженою ціною, розтрачуючи таким чином комунальне майно.

За даним фактом було порушено кримінальне провадження за ч.5 ст.191 КК України (розтрата майна в особливо великих розмірах).

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 12 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років та з конфіскацією майна.

Наразі вирішується питання про запобіжні заходи щодо підозрюваних осіб.

Нагадаємо, раніше двом керівникам одного з Департаментів Харківської міської ради повідомлено про підозру щодо розтрати майна територіальної громади Харкова на суму 5,3 млн. грн. (ч.5 ст.191 КК України).

 

 

comments powered by HyperComments