Григоренко чи Жуков: Кількість прихильників радянського маршала вже 59%

Вівторок, 10 грудня 2019, 10:31
За тиждень до закінчення терміну громадського обговорення про повернення проспекту Петра Григоренка ім’я Георгія Жукова у Харкові кількість голосів «за» зросла.
Григоренко чи Жуков: Кількість прихильників радянського маршала вже 59%

Станом на ранок 10 грудня за перейменування проспекту проголосували 59% людей, що прийняли участь у обговоренні. Всього на цей час проголосували 3657 харків’ян.

Нагадаємо, громадське обговорення проводиться у формі електронної консультації і триватиме до 18 грудня. Взяти участь у обговоренні можуть лише мешканці Харківщини.

5 вересня Харківський окружний адміністративний суд  скасував рішення міськради про повернення проспекту Григоренка імені Жукова.Пізніше міськрада оскаржила це рішення.

10 вересня міський голова Харкова Геннадій Кернес заявив, що на рішення суду першої інстанції буде подано апеляцію. 8 листопада Апеляційний суд підтвердив незаконність повернення імені маршала Жукова проспекту Григоренка в Харкові.

Нагадаємо також, що Харківська міська рада звернулася до Окружного адміністративного суду міста Києва із позовом, в якому просить визнати протиправним втручання Українського інституту національної пам`яті у питання перейменування харківських вулиць.

comments powered by HyperComments