Кернес приїхав на прийом до Кучера через Фельдмана

Середа, 11 грудня 2019, 16:24
Харківський міський голова, щоб зустрітися з губернатором особисто, записався до нього на прийом.
Кернес приїхав на прийом до Кучера через Фельдмана

Про це повідомив близький до ХОДА Телеграм-канал «Ракли», посилаючись на джерело в облдержадміністрації

«Наше джерело в мерії Харкова повідомило, що сьогодні Геннадій Кернес нарешті зміг зустрітися з Олексієм Кучером особисто. Зустріч закінчилася близько півгодини назад. Кернес офіційно записався на прийом до губернатора і той прийняв його в будівлі ХОДА. Офіційним приводом зустрічі було питання по прокладці дороги по території ринку Барабашова, який належить Олександру Фельдману. Як нам стало відомо, Фельдман був на прийомі у губернатора вчора. Мабуть конфлікт навколо ринку Барабашова загострюється. Чи вдалося Кернесу відразу втертися в довіру до Кучеру ми скоро дізнаємося», - йдеться у повідомлені.

Нагадаємо, суд дозволив правоохоронцям тимчасовий доступ до речей і документів ПрАТ «Концерн АВЕК і Ко». За даними джерела у правоохоронних органах, мер Харкова Генадій Кернес особисто написав заяву у правоохоронні органи щодо незаконної забудови біля ринку «Барабашово».

Будівництво дороги через ринок «Барабашово» затвердили депутати Харківської міськради на сесії 16 жовтня. Протяжність нової магістралі складе 2,5 км. В ході будівельних робіт також будуть зведені нові підпірні стовпи для метромосту. Мер Харкова неодноразово зазначав, що міська влада у питанні будівництва нової дороги на Салтовку діє відповідно до Закону.

comments powered by HyperComments