У Харкові вночі згорів BMW (ФОТО)

Понеділок, 27 січня 2020, 12:24
Харківські рятувальники загасили палаючий автомобіль, припаркований біля жилого будинку на вулиці Гвардійців Широнінців.
У Харкові вночі згорів BMW (ФОТО)

Як повідомили у ГУ ДСНС України у Харківській області, повідомлення про пожежу надійшло рятувальникам о 4.08 сьогодні, 27 січня. Прибувши на місце виклику, рятувальники з’ясували, що горить салон автомобіля «BMW 116 i».

Вже о 4.18 пожежу локалізували, о 4.45 повністю загасили. Зараз експерти встановлюють причину пожежі.

Нагадаємо,8 січня у Харкові рятувальники ліквідували пожежу у гаражному кооперативі. На момент прибуття рятувальників вогнем був охоплений гаражний бокс, у якому також горів автомобіль «ВАЗ 2121 Нива».В результаті намагань самостійно загасити вогонь 37-річний чоловік отримав опіки і був госпіталізований до 4-ї міської лікарні.

5 грудня у Харкові вночі підпалили іномарку. Власниця авто, яке було припарковано біля житлового будинку у провулку Шевченківському, бачила як від нього тікали три чоловіка. 

30 вересня близько 03:20 по вулиці Героїв праці на муніципальній парковці сталося загоряння автомобіля «Volkswagen», внаслідок чого було пошкоджено припарковані поруч автомобілі «Kia»та«Mazda».

comments powered by HyperComments