Кучер не хоче чути проблеми людей: Зеленського просять звільнити харківського губернатора

Четвер, 30 січня 2020, 10:09
Петиція «Вимагаємо звільнити Олексія Кучера голову Харківської ОДА» опублікована на веб-порталі Президента України 29 січня.
Кучер не хоче чути проблеми людей: Зеленського просять звільнити харківського губернатора

Автор петиції вважає, що Олексій Кучер не відповідає посаді і просить Президента України втрутитися в ситуацію, яка склалася в Харківської області.

«Такі як Кучер вам говорять що все нормально, одна з тисяч таких проблем як в селі Завуддя. Вимагаємо звільнити Олексія Кучера голову Харківської ОДА так як ця людина не відповідає займаної посаді. Пан Кучер не хоче чути проблеми людей. Для того щоб Кучер почув людину, людині вимушена оставити сімью в селі та їхати в місто щоб заявити про проблеми своєї громади. Пан Кучер дорогу відремонтував яка через певний час розвалиться, кошти з держави були потрачині. І за таких чиновників як пан Кучер людина буде відбувати покарання. Пане президент терміново зверніть увагу та наведіть порядок», - сказано у тексті петиції.

Харків’яни можуть підтримати петицію протягом 90 днів.

Нагадаємо, що з приходом Кучера Харківщина вперше за останні роки демонструє спад промисловості. Згідно даним Держстата України, у грудні минулого року на Харківщина спад виробництва склав 15%, якщо порівнювати з аналогічним періодом 2018 року.

Нагадаємо також, що ДБР відкрило кримінальну справу щодо голови Харківської ОДА Олексія Кучера. Він фігурує у кримінальному провадженні за статтею «Службове підроблення». 

 

comments powered by HyperComments