На Харківщині провокатори намагаються зірвати вибори – КВУ

Неділя, 15 березня 2020, 15:29
Група невідомих сіє паніку серед мешканців Краснограда, які сьогодні мають проголосувати на виборах народного депутата на 179 окрузі.
На Харківщині провокатори намагаються зірвати вибори – КВУ

Як повідомляє Комітет виборців України, група молодиків на базарі в Краснограді розповідала, що вибори скасовані через карантин.

«На низці дільниць присутні особи, які діють з провокаційною метою, сіючи паніку щодо коронавірусу. Так, на дільницю №631020 прийшли молоді люди, які не представились, однак робили зауваження членам ДВК щодо відсутності на них масок. Також вони ведуть стрім-трансляцію. На території ринку в Краснограді невстановлені особи пояснюють виборцям, що в країні карантин і вибори в окрузі скасовано», - йдеться у повідомленні.

У КІУ нагадали про кримінальну відповідальність за порушення виборчого законодавства.

 

Нагадаємо, карантин не впливає на хід виборів у Харківській області, явка виборців очікувана. Всі виборчі дільниці працюють в штатному режимі.

Нагадаємо також, КІУ вже повідомляв про те, що на Харківщині поширюється маніпулятивна інформація щодо нібито неможливості проведення проміжних виборів народного депутата у зв’язку із коронавірусом.

comments powered by HyperComments