До жодної фракції не піду, звітуватиму не перед партіями – Світлична

Середа, 25 березня 2020, 09:39
Юлія Світлична перемогла на виборах у 179 окрузі Харківської області з результатом 77,55 %.
До жодної фракції не піду, звітуватиму не перед партіями – Світлична

Нагадаємо, що 24 березня ЦВК оголосила Юлію Світличну народним депутатом України.

Коментуючи свою перемогу, Юлія Світлична підкреслила, що велика підтримка виборців, накладає на неї, як на народного депутата, і дуже велику відповідальність.

«Підтримка 78 відсотків виборців це велика довіра до мене, але це і велика відповідальність перед вами», - сказала вона.

Юлія Світлична пообіцяла не залишати своїх виборців у ці складні часи.

«До жодної фракції не піду і звітувати буду перед людьми, а не перед партіями. Слово тримаю, і зроблю все від мене залежне, щоб об'єднати усіх небайдужих», - сказала вона.

Нагадаємо, що на виборах 15 березня Юлія Світлична отримала більшість голосів на всіх виборчих дільницях. Це рекорд діючої Ради. До Світличної рекордом вважався результат кандидата Антона Яценко, який на виборах у Верховну Раду в липці минулого року набрав 69% голосів виборців у 200 окрузі Черкаської області. Третю сходинку займає Муса Магомедов, за якого проголосували 65% виборців у 45 окрузі Донецької області.

 Юлія Світлична була безумовним лідером виборчих перегонів в 179 окрузі. Також  Юлія Світлична є лідером за довірою серед місцевих політиків. Їй довіряють 70% опитаних.

Нагадаємо також, що Юлія Світлична виконала всі обіцянки, яка давала мешканцям Харківської області на посаді голови ХОДА. За три роки роботи губернатор Харківщини показала дуже високий результат виконання зобов’язань. За час каденції Юлія Світлична дала 85 обіцянок. З них виконано – 85, тобто 100%.

comments powered by HyperComments