Юлія Світлична отримала посвідчення народного депутата України

Середа, 8 квітня 2020, 09:31
Депутат Харківської облради Юлія Світлична, яка перемогла на проміжних виборах у 179 окрузі, офіційно стала депутатом Верховної Ради.
Юлія Світлична отримала посвідчення народного депутата України

Засідання ЦВК, на якому прийняли постанову видати зареєстрованому народному депутату України тимчасове посвідчення встановленого зразка, відбулося вчора, 7 квітня. Усі члени Центральної виборчої комісії проголосували за постанову одноголосно.

«Сьогодні на черговому засіданні ЦВК Комісія зареєструвала народну депутатку України Світличну Юлію Олександрівну, обрану на проміжних виборах народного депутата України в одномандатному виборчому окрузі № 179», - йдеться у повідомленні прес-служби ЦВК.

Нагадаємо, вибори на 179 окрузі відбулись 15 березня. Юлія Світлична отримала більшість голосів на всіх виборчих дільницях. Це рекорд діючої Ради. До Світличної рекордом вважався результат кандидата Антона Яценко, який на виборах у Верховну Раду в липці минулого року набрав 69% голосів виборців у 200 окрузі Черкаської області. Третю сходинку займає Муса Магомедов, за якого проголосували 65% виборців у 45 окрузі Донецької області.

 Юлія Світлична була безумовним лідером виборчих перегонів в 179 окрузі. Також  Юлія Світлична є лідером за довірою серед місцевих політиків. Їй довіряють 70% опитаних.

Нагадаємо також, що Юлія Світлична виконала всі обіцянки, яка давала мешканцям Харківської області на посаді голови ХОДА. За три роки роботи губернатор Харківщини показала дуже високий результат виконання зобов’язань. За час каденції Юлія Світлична дала 85 обіцянок. З них виконано – 85, тобто 100%.

comments powered by HyperComments