СБУ затримала шахраїв, які «продавали» пост губернатора Харківщини за мільйон доларів (ФОТО, ВІДЕО)

Вівторок, 2 червня 2020, 17:23
Оперативники СБУ затримали зловмисників в одному з ресторанів Харкова під час одержання завдатку в сумі 150 тисяч доларів США за призначення обох високопосадовців: $100 тисяч за пост губернатора і $50 тисяч ‒ за начальника податкової.
СБУ затримала шахраїв, які «продавали» пост губернатора Харківщини за мільйон доларів (ФОТО, ВІДЕО)

Як повідомив керівник прес-служби СБУ у Харківській області Владислав Абдула, оперативники спецслужби встановили, що організував нелегальний бізнес одесит спільно з киянином. Вони обіцяли клієнтам лобіювати їх призначення на керівні посади в органах державної влади та у правоохоронних органах.

Зловмисники представлялись посадовцями діючої влади та посилались на близькі зв’язки з керівниками Верховної Ради України, парламентських фракцій та міністрів.

Нагадаємо, у січні територіальним управлінням ДБР у м. Полтава під оперативним супроводом Харківського управління ДВБ НП України та процесуальним керівництвом прокуратури Харківської області виявлено факт одержання неправомірної вигоди підполковником, старшим оперуповноваженим відділу кримінальної поліції Київського ВП ГУ НП в Харківській області.

17 січня слідчими Державного бюро розслідувань спільно з Генеральною інспекцією Офісу Генерального прокурора при отриманні неправомірної вигоди викрито одного з прокурорів Харківської місцевої прокуратури.

comments powered by HyperComments