Світлична привітала медиків з професійним святом

Неділя, 21 червня 2020, 18:42
У своєму привітанні народний депутат України Юлія Світлична подякувала медикам за самовіддану працю у цей тяжкий період.
Світлична привітала медиків з професійним святом

Юлія Світлична завжди приділяла велику увагу розвитки медицини на Харківщині. За час керівництва ХОДА, всі лікарні Харківської області були охоплені ремонтом і переоснащались. При цьому жодна обласна лікарня не була закрита.

«Вітаю медиків! Ви найкращі! Вдячна вам!», - написала народна депутатка у Фейсбуці.

Нагадаємо, що на посту голови Харківської ОДА Юлія Світлична велику увагу приділяла розвитку медицини регіону. Три роки поспіль на Харківщині активно відновлювали існуючі медичні заклади і відкривали нові. Одним з дуже важливих проектів обласної влади є створення доступної мережі сільської медицини. В рамках цього проекту минулого року було розпочато планові та будівельні роботи майже в усіх районах регіону- всього заплановано відкрити 50 нових амбулаторій. І на сьогодні маємо відкритими вже більше ніж 30.

Також Юлія Світлична ініціювала будівництво у Харкові нового онкологічного центра, який має відповідати всім сучасним медичним стандартам. Будівництво нового онкологічного центру Харківської області розпочалось 12 грудня 2018 року.

Ставши народним депутатом, Світлична продовжила підтримку медиків. Так, тільки за минулий місяць в районні лікарні Харківської області нардеп передала: один апарат для контрольованої гіпотермії, дві машини для миття ендоскопів, 10 апаратів зовнішньої фіксації, 210 багаторазових масок з фільтрами. Крім того, на початку епідемії лікарні отримали кілька тонн палива, одноразових засобів захисту та апаратури контролю температурного режиму пацієнтів.

comments powered by HyperComments