У Харкові триває війна з деревами: комунальники планують вирубку дерев на території трьох шкіл

Четвер, 16 липня 2020, 18:14
Управління освіти адміністрації Московського району Харківської міськради уклало угоду на видалення дерев на території шкіл № 111, № 123, № 97.
У Харкові триває війна з деревами: комунальники планують вирубку дерев на території трьох шкіл

Як пише «Харківський антикорупційний центр» з посиланням на сайт «Прозорро», угода укладена з ПП «Техномет М». Вартість робот -  104 тисячі гривень.

«Загальний об’єм вирубленої деревини складе понад 80 куб.м. Тобто по 1300 за 1 куб.м. ПП «Техномет М» записаний на Михайла Гладкова. Також на нього записане ПФ «Знак» та фірма «Дельта». До цього «Техномет» не отримував підряди від міської ради або комунальних підприємств», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, харків’яни вимагають від Кернеса зупинити безглузде знищення рослин у Харкові. Петиція з такою вимогою з’явилась на сайті Харківської міськради у розділі електронних петицій. Збір підписів під петицією №6137 «Вимагаємо зупинити безглузде знищення рослин у Харкові» триватиме ще 70 днів.

Перед сесією Харківської міської ради 24 червня під мерією відбувся пікет активістів, які вимагали зупинити безглузде знищення рослин у місті.

Нагадаємо також, що харків’яни поскаржилися Зеленському на кронування дерев в Харкові. Петицію на сайті Президента України розмістила Дарина Давидова.

На фото  – знищене дерево на вул. Гвардійців Широнінців. Екологічна група «Печеніги»

comments powered by HyperComments