Брудні справи Сиси знайшли своїх продовжувачів: в Золочівському лісництві незаконний поруб (ФОТО)

Понеділок, 20 липня 2020, 14:41
17-го липня у кількох кварталах Золочівського лісництва ДП «Жовтневий лісгосп» працівниками лісгоспу було помічено самовільний поруб здорових дерев і привласнення буреломної деревини.
Брудні справи Сиси знайшли своїх продовжувачів: в Золочівському лісництві незаконний поруб (ФОТО)

Як повідомляє «ПРАВИЙ СЕКТОР / Харківщина«, на місці вчинення правопорушення було затримано вантажівку із деревиною.

«Крадіями виявилися Барилін Максим Вікторович та Колісниченко Олег Олександрович із села Довжик, та двоє їх помічників. Причому Барилін є діючим працівником поліції метрополітену. Прикметно, що Бериліна вже у квітні цього року затримували за незаконний поруб лісу, а його «помічниками» виявилися раніше засуджені асоціальні особи, яких цей «пахан» утримує на своїй дачі під лісом у селі Довжик. Одним із таких «дачників» є Юра із Донбасу, який, як підозрюють місцеві жителі, може перебувати у розшуку. Швидше за все, Бариліна можна підозрювати у створенні організованого злочинного угрупування, яке спеціалізується на розкраданні лісу. Цього разу збитки лісгоспу склали близько 255 тис.грн!, - йдеться у повідомленні.

Працівники лісгоспу написали заяву до поліції і прокуратури про вчинене правопорушення. Тепер будемо слідкувати за реакцією правоохоронців, працівники яких, як відомо, теж часто займалися покриванням грабіжників лісу.

Нагадаємо, Вищий антикорупційний суд України подовжив запобіжний захід голові «Гутянського лісгоспу» Віктору Сисі, який намагався дати детективу НАБУ хабар в 100 тисяч доларів.

comments powered by HyperComments