Власником землі повинен бути український фермер - Світлична

Понеділок, 27 липня 2020, 17:01
Народний депутат Юлія Світлична 27 липня відвідала з робочою поїздкою Коломак Харківської області.
Власником землі повинен бути український фермер - Світлична

Під час поїздки вона поспілкувалася з громадою Коломаку. Під час розмови було підняте питання земельної реформи.

Народний депутат підкреслила, що єдиним справжнім власником землі повинен бути український селянин, український фермер і український виробник про яких держава повинна піклуватися.

«Метою реформи повинні бути розвиток фермерського класу і внутрішнього виробництва. Людей треба забезпечити робочими місцями та гідною заробітною платою», - сказала вона.

Нагадаємо що у минулому році селяни з чотирьох районів Харківської області долучились до всеукраїнській акції проти законопроекту №2178-10. Фермери з Чугуївського, Красноградського, Богодухівського і Валківського районів перекрили траси області, вивівши туди сільськогосподарську техніку.

7 листопада на мітинг проти ринку землі під стіни ХОДА разом з фермерами вийшли представники націоналістичних партій Харківщини. На думку активістів, прийнятий поспіхом законопроєкт «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо обігу земель сільськогосподарського призначення» показує, що уряд не володіє інформацією про глобальні процеси на ринку землі і не усвідомлює всієї серйозності загроз. 

comments powered by HyperComments