СБУ попередила нанесення мільйонних збитків Укрзалізниці при публічних закупівлях

Вівторок, 4 серпня 2020, 16:57
«Південна залізниця» АТ «Укрзалізниця» попередила заподіяння державі мільйонних збитків під час проведення відкритих торгів.
СБУ попередила нанесення мільйонних збитків Укрзалізниці при публічних закупівлях

Як повідомив керівник прес-служби СБУ у Харківській області Владислав Абдула, конкурс на закупівлю обладнання до рухомого складу «Південна залізниця» оголосила у червні цього року. Загальна сума контрактів на постачання комплектуючих мала становити понад 2,8 мільйона гривень.

Водночас за результатами перевірки, ініційованої СБУ та керівництвом регіональної філії «УЗ», було виявлено грубі порушення умов тендеру. Зокрема, фірми-конкурсанти не надали документи щодо технічних умов на виготовлення продукції, сертифікати дистриб'юторів та іншу документацію.

Наразі проведення торгів скасовано. 

Нагадаємо, на початку серпня харківська СБУ викрила групу, яка виготовляла підроблені дипломи для бойовиків «ДНР». Організувала масштабне виготовлення підроблених дипломів українських вишів група мешканців Харківської та Київської області.

Раніше на Харківщині співробітники Служби безпеки України припинили функціонування механізму нелегального переправлення до РФ українців та вихідців із азійських країн. Серед клієнтів групи були, зокрема, фігуранти кримінальних проваджень, які знаходяться у загальнодержавному та міжнародному розшуку по лінії Інтерполу.

comments powered by HyperComments