До команди Світличної долучився екс-голова Богодухівської РДА Володимир Шаров

Середа, 2 вересня 2020, 11:53
Володимир Шаров вирішив взяти участь у місцевих виборах разом з командою Юлії Світличної.
До команди Світличної долучився екс-голова Богодухівської РДА Володимир Шаров

«Зважаючи на колосальні зміни, які відбулися в Богодухівському районі завдяки послідовній роботі Юлії Світличної, я маю серйозний намір підтримати прогресивного керівника та доєднатися до «Блоку Світличної "Разом!"», – написав він на своїй сторінці у Фейсбуці.

«Я народився і виріс на Богодухівщині. Як і усім, мені боліло від того занепаду, у якому опинилася рідна земля. Аби мати змогу впливати на ситуацію, я працював головою сільради й головою районної державної адміністрації. Весь час отримував всебічну підтримку Юлії Олександрівни. І вже однією командою ми крок за кроком долали проблему за проблемою. Кожна справа робилася під персональним контролем Юлії Олександрівни, громада мала абсолютний прямий контакт і підтримку з її боку», – поділився Шаров.

«Тому я долучаюся до «Блоку Світличної "Разом!"», адже цілі й прагнення її команди залишаються незмінними, а значить, зрозумілими і близькими для мене», – пояснив своє рішення Володимир Шаров. 

 

Нагадаємо, на майбутніх виборах від партії «Блок Світличної «Разом» балотуватиметься директор Харківського обласного центру онкології Денис Скорий. Ще раніше до команди Світличної долучився заступник начальника Юридичного управління Головного управління Держгеокадастру Костянтин Рибалко.

comments powered by HyperComments