Від 15-ти до довічного: двоє зрадників втекти не встигли

Неділя, 8 травня 2022, 12:23
Двом чиновникам на деокупованих територіях Харківщини СБУ вручила підозри про держзраду.
Від 15-ти до довічного: двоє зрадників втекти не встигли

Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

Одразу після окупації Старого Салтова Коновалов добровільно перейшов на бік окупантів, забезпечував їх житлом, агітував населення не чинити ворогам опір.

Надія Антонова перейшла на бік загарбників в селі Кутузівка. Вона налагодила співпрацю з керівником російських військових з позивним «Вітязь». Антонова здала ветеранів АТО/ООС, мисливців та правоохоронців, змушувала місцевих носити білі пов’язки.

Одразу після повернення Старого Салтова під контроль України обом зрадникам оголосили про підозру і вручили її особисто в руки. Колаборантам «світить» від 15 років до довічного ув'язнення. Розслідування триває.

Нагадаємо, голова Балаклійської територіальної громади Іван Столбовий пішов на співпрацю з окупантами, але встиг втікти у росію. Йому заочно повідомлено про підозру за фактами державної зради та колаборційної діяльності.

Так само мер Куп'янська Геннадій Мацегора здав місто ворогам і подався в біга на територію росії.

Взялася прислуговувати ворогам і старота Козачолопанського старостинського округу Людмила Вакуленко. Їй разом з таким собі Максимом Губіним, котрий назвав себе «т.в.о. голови тимчасової адміністрації», оголошено підозру у державній зраді.

comments powered by HyperComments