Харкiв

17:25
У Харкові реалізується соціальний проект «Порада. Підтримка. Допомога», в межах якого надається юридична допомога ветеранам АТО.
16:52
Після матчу «Шахтар» – «Динамо» пасажирські автобуси перевозитимуть уболівальників від станцій метрополітену за основними напрямками.
16:33
Про це 9 вересня повідомив журналістам виконавчий директор регіонального відділення Всеукраїнської громадської організації "Український союз промисловців і підприємців" Едуард Набока.
16:11
У фільмі запрошують знятися харківських журналістів
16:02
Прибирання території по вул. Нестерова, 3 провели сьогодні в Слобідському районі.
15:44
У Міністерстві екології та природних ресурсів презентували електронний сервіс «Ecomapa.gov.ua» з інтерактивною мапою сміттєзвалищ та мобільним додатком із функцією он-лайн сповіщення про виявленні звалища.
15:23
Стратегія розвитку Харкова до 2020 року буде представлена на Міжнародному інвестиційному форумі «Харків - стратегія успіху», який відбудеться 16 вересня в готелі «Харків Палас».
15:02
Рейнинг, у якому взяли участь 168 навчальних закладів, складений аналітичним центром CEDOS.
14:42
Едуард Набока, виконавчий директор регіонального відділення «Український союз промисловців і підприємців», розповів, з якими проблемами стикаються представники малого бізнесу та що буде робиться для їх вирішення.
14:16
Завдяки втручанню ЦК «АЗОВ» була зупинена незаконна забудова в Святошинському провулку в Києві.