Харкiв

18:45
22 лютого. Цей день запам'ятався харків'янам одразу двома знаковими подіями: легендарна акція протесту, що зірвала антиукраїнський з'їзд в Палацi Спорту 2014 року, організований екс-головою харківської ОДА Михайлом Добкіном і нинішнім мером Генадієм Кернесом; та мирний марш 2015 року, під час якого від вибуху міни загинули 4 людини.
18:04
11-е засідання у справі мера Харкова по суті відбудеться у останній день зими – 29 лютого.
17:02
У суді не задовольнили клопотання прокурора Гонілова з приводу одночасного допиту постраждалого Ряполова та свідка Лушнікової.
16:02
Пам’ятний знак відкрили на проспекті Маршала Жукова у річницю диверсії, що забрала життя 4-х мешканців Харкова.
15:23
Водій "Лади" намагався проскочити небезпечне перехрестя на жовте світло, коли потік автомобілів по проспекту Гагаріна вже почав рух.
11:21
Навколо будівлі суду у Полтаві, де відбувається засідання у справі Кернеса, паркану нема, правоохоронців теж мало. Десяте слухання триває.
11:01
Мова йде про інцидент, що стався з трамваєм №27. Він врізався в авто «Suzuki» на перехресті пр. Гагаріна та Молочної сьогодні вранці, 22 лютого.
10:51
Завдання нового відділу - контроль і аудит фінансових перерахувань, здійснюваний через облраду, ХОДА і райдержадміністрацію.
09:24
Чиновники, що потрапили під скорочення, зможуть працювати як в органах управління, так і в реальному секторі економіки.
11:05
Харківською прокуратурою спільно з СБУ була викрита схема, згідно з якою один з керівників вишу вимагав у студентів гроші.