Харкiв

18:23
У Харкові анархо-феміністки намагалися провести марш проти дискримінації, передає інтернет-видання «Главное»
13:20
13 лютого у Харкові біля пам'ятника Шевченкові відбувся пікет бійців 92-ї ОМБр та волонтерів щодо неправомірного арешту демобілізованого розвідника 92-ї бригади Змія (Олександр Свідро).
11:19
Транспортний рух по Московському проспекту був перекритий з 8.00 до 17.00 від площі Конституції до Харківської набережної.
17:41
Сьогодні в Харківському кризовому інфоцентрі відбулася прес-конференція з приводу колосальних боргів комунальних підприємств Харкова та корупційних схем Міської ради.
17:19
Тепер харківською податковою керуватиме Микола Володимирович Рибаков. Він відсьогодні став новим начальником Головного управління Державної фіскальної служби України в Харківській області.
12:30
Через зіткнення двох іномарок постраждали водії та пасажири. Загиблих нема.
19:03
Сьогодні в Харкові пройшла прес-конференція за участі лідера гурту «Тартак» Сашка Положинського, який розповів про основну концепцію та ідеї альбому «ВВчність»
16:57
Справу стосовно конфлікту між знімальною групою «Харьковских известий» та активістами кваліфікували як перешкоджання професійній діяльності журналістів (Стаття 171 ККУкраїни).
15:56
Пригода сталася тоді, коли поліцейський зробив жінці зауваження. У результаті жінка збила його своєю автівкою, тепер постраждалий коп перебуває з травмами ніг у лікарні.
15:41
Сьогодні під час своєї прес-конференції громадський активіст Дмитро Олійник розповів про недавній напад на себе та свого приятеля.