Харкiв

07:05
26 лютого Представництво ЄС в Україні презентує у Харкові нову ініціативу – групу Team Europe. Вона об’єднає експертів і громадян, які бачать майбутнє України серед європейських країн.
19:30
1 млн 700 тисяч гривень під час сесії міської ради виділили на демонтаж постаменту колишнього пам’ятника Леніну.
18:32
Сьогодні у Харківському кризовому інфоцентрі були підбиті підсумки конкурсу «Філософія серця», присвяченого волонтерському руху на Харківщині.
15:52
Тепер учні ПТУ Харкова зможуть їздити у метро та наземному електротранспорті за півціни. Таке рішення ухвалено було під час сесії міськради.
15:25
23 лютого в Харкові продовжилися масові пошкодження кабельних мереж, які різко почастішали на початку 2016 року.
13:54
Родини загиблих в АТО вояків отримали 100%-у - пільгу на сплату «комуналки». Таке рішення ухвалили під час сесії Харківської міської ради.
12:16
«Самопоміч» вимагає, аби тарифи на опалення у місті були перераховані. Таки питання було порушено депутатами фракції під час сесії Харківської міської ради.
11:03
Водії автобусів не поважають пасажирів, принижують людей похилого віку та пільговиків, палять за кермом – і це ще не всі претензії від жителів Харкова.
22:34
Про пріоритети та цілі діяльності нинішнього «Правого сектору» розповів Андрій Тарасенко, керівник громадсько-політичного напрямку організації.
22:01
Прем’єр-міністр під час свого візиту на завод заявив, що очікує пропозицій від конкурсної комісії з призначення нового директора «Електроважмашу».