Харкiв

14:18
Поки Саакашвілі у Харкові на брифінгу говорив про підготовку до Антикорупційного форуму, у цей час проводився обшук в Одеській ХОДА. Правоохоронці обшукали департамент фінансів.
13:59
Під час брифінгу, який присвятили Антикорупційному форуму, Михайла Саакашвілі, губернатора Одещини, запитали про мера Кернеса.
13:26
Основна мета Руху за очищення - це повне оновлення політичної системи України, яка застрягла і знаходиться в стагнації. Після останніх подій в Україні час почати активні дії зі Сходу України, саме з великого, головного міста Сходу України, тому що звідси потрібно починати йти конкретними кроками. Про це під час брифінгу сьогодні, 13 січня, в ХАКІ повідомив губернатор Одеської області Михайло Саакашвілі.
12:13
Уранці неподалік від станції метро «Масельського» відбулася дорожня аварія. Збили пішохода.
09:59
У харківській крамниці на Холодній горі померла людина похилого віку. Чоловіку було 82 роки. Що стало причиною?
19:15
Сьогодні відбулася прес-конференція, присвячена проекту Feel Ukraine, мета якого – популяризація іміджу України як на міжнародному рівні, так і серед української молоді.
16:56
Губернатор Одещини у Харкові збирається влаштувати прес-конференцію та поспілкуватися з організаторами Антикорупційного форуму.
16:02
ДТП сталося поблизу будинку №44 по вул. Академіка Павлова. Є постраждалі. Це жінки.
15:06
У Харкові у супермаркеті померла людина похилого віку. Це сталося сьогодні, 12 січня.
14:57
Сьогодні в Харківському кризовому інфоцентрі пройшла прес-конференція, присвячена майбутньому Антикорупційному форуму.