Харкiв

10:28
У центрі Харкова трапилося дтп, що зупинило рух транспорту. Інцидент стався сьогодні вранці, 27 листопада.
16:06
Ольга Фреймут в Харкові перевіряє заклади не вперше. То вона ревізувала готелі з ресторанами, то відвідувала студентські їдальні. Де цього разу вона побувала?
15:59
В Люботині представники місцевої влади мають намір побудувати комплекс з управління твердими відходами. Вони впевнені, що це може вирішити проблему зі стихійним звалищем, яке виникнуло в місті. Проте місцеві мешканці та екологи мають з цього приводу іншу точку зору.
15:38
Ці гроші Кабмін дав Харкову для реконструкції філармонії.
12:45
Наразі майже 500 співробітників ХОДА повернулися у свої кабінети. Перевірку будівлі з пошуку вибухівки завершено. Підозрілих предметів не знайдено. Замінування було хибним.
12:08
Рейсовий автобус насмерть збив пішохода в с. Березівка. Мова йде про маршрутку «Богдан», що їхала з Холодної гори до с. Південного.
11:47
«Червоний півень» охопив будівлю в с. Руські Тишки (Харківський район) вночі 26 листопада. Про пожежу рятувальники дізналися на початку першої ночі.
11:14
На Олексіївці відбулося зіткнення двох маршруток. Усе сталося поблизу станції метро «Олексіївська».
10:26
Сьогодні, 26 листопада, у будівлі рад Харківщини знову шукають вибухівку. Дані про ймовірну міну у приміщенні ХОДА поліція отримала за двадцять хвилин до десятої ранку.
16:13
Президент харківського IT- кластера, депутат Харківської облради від партії «Самопоміч» Едуард Рубін призначений в.о. ректора одного з найпрестижніших ВИШів Харкова.