Патрульного, підозрюваного у смертельному ДТП, залишили під вартою

Четвер, 21 липня 2016, 18:10
Апеляційний суд Харківської області відхилив апеляцію на рішення про взяття під варту лейтенанта патрульної поліції Олександра Мамотюка.
Патрульного, підозрюваного у смертельному ДТП, залишили під вартою

«Апеляційний суд розглянув скарги захисту у справі смертельного ДТП за участю патрульної машини. Рішення першої інстанції залишається без змін», — повідомили в прес-службі облпрокуратури.

За інформацією видання «Depo.Харків», народний депутат Юрій Береза ​​був готовий взяти Мамотюка на поруки. Він просив суд змінити запобіжний захід з «утримання під вартою» на «поруки».

Нагадаємо, 10 липня близько четвертої години ранку автомобіль «Тойота Пріус» патрульної служби з перевищенням швидкості рухався вулицею Сумською. На перехресті з вул. Динамівською він «допустив зіткнення» з «Москвичем 2141». В результаті «Тойота» змінила напрям руху та зіштовхнулася з автомобілем «Саманд».

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди двоє пасажирів «Москвича» (чоловік та дружина) загинули. Водій «Москвича», двоє патрульних, а також водій і пасажир «Саманду» отримали тілесні ушкодження.

Підозрюваного заарештували у той же день. Чоловікові було оголошено підозру в порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель людей (ч. 3 ст. 286 КК України). Максимальна санкція статті передбачає 10 років позбавлення волі. Родичі загиблих влаштували пікет, а суддя постановив підозрюваного помістити у СІЗО.

Фото — http://aleksandr-mamotyuk.info/

comments powered by HyperComments