01:39
Учасники зборів вирішили розпочати організацію і проведення місцевого референдуму з питань припинення роботи Харківського коксового заводу та підприємства з виробництва мінеральної вати «Термолайф».
09:32
Про це та інше «Справжній варті» повідомила лідер громадянського руху Екоцид.net Олена Решетько. Збори відбудуться сьогодні, о 17.00 за адресою: м. Харків, вул. Жовтневої революції, 108 у внутрішньому дворі будинку.
00:39
У Харкові відбувся концерт відомого співака, заслуженого артиста України Ігоря Богдана разом із Тарасом Тимошенком і Юрієм Мельником, учасниками львівського музичного гурту «Галичани». Цей виступ – частина серії концертів музиканта в містах України, приурочених до традиційних травневих свят – Дня Матері та Дня Героїв.
00:56
На міжнародному конкурсі дизайнерів-модельєрів «Нюанс» вона покаже нову колекцію. Дизайнер з Харкова продемонструє столичній публіці нестандартну класичну колекцію чоловічого і жіночого вбрання. Багато майстрів з усієї України та з-за кордону будуть мати можливість демонструвати свою творчість у Києві з 28 травня у межах «Міжнародних днів моди».