13:59
Twitter оголосив про можливість блокування контенту, який суперечить нормам певної країни. Такі записи не будуть бачити жителі лише цієї країни, для усіх інших вони будуть доступними.
13:51
Прокуратурою Дніпропетровського району порушено кримінальну справу відносно завідуючої дошкільного навчального закладу загального розвитку за фактом розтрати чужого майна та службового підроблення – за ч.2 ст.191 та ч.1 ст.366 Кримінального кодексу України.
19:37
Мати одного з потерпілих стверджує, що її сина ґвалтували, топили, знущалися всілякими іншими методами і завдали тяжких тілесних ушкоджень. Найбільше знущався капітан міліції Антон Петренко. На ранок, працівники міліції заборонили потерпілим викликати швидку медичну допомогу і вимагали в матері одного з потерпілих віддати всі документи на житло.
13:18
За словами дослідників Дніпропетровщини, мало хто знає, що Жовтнева-Соборна площа належить до десятки найбільших майданів світу за своїми розмірами. Закладена 230-ть років тому у Катеринославі як духовний осередок міста, Жовтнева площа залишається цілковито не дослідженою.