09:16
На вівторок, 20 жовтня, Національний банк України встановив офіційний курс гривні, знизивши курс євро по відношенню до гривні і залишивши курс долара на колишній позиції.
08:45
Філіп Кіркоров... Цю людину люблять і ненавидять. Його зразок одягатися називають ідіотською або вишукано-чудовою. Всі його вчинки розглядають як з погляду чистої реклами, так і з точки зору такої ж чистої безпосередності. Від його пісень нудить, але його ж і обожнюють, виспівуючи по тридцять сім годин на добу. Йому говорять про вульгарність або роблять компліменти з приводу доброго смаку. Киркоров — один з самих затребуваних російських артистів, ніколи не сидить без роботи і не милується порожніми кріслами в залі. Навпаки, глядачі йдуть на його концерти, купують дорогі квитки (у Києві були й по дві тисячі гривень), несуть букети, а колеги-артисти поважають і заздрять.
18:00
Лідер Партії регіонів Віктор Янукович вважає, що діалог між бізнесом і владою – це практичні загальні кроки з реформування країни.
17:15
У Харкові починається кампанія по відновленню артезіанських свердловин для забезпечення городян водою. Колись з них «поїлася» майже п'ята частина міста. Про це на прес-конференції 19 жовтня повідомив директор харківського КП «Вода».