Представники ВО «Батьківщина» чинили цинічний та відкритий підкуп виборців на виборах до ОТГ - Маляренко

Понеділок, 30 квітня 2018, 13:48
На виборах до ОТГ в Харківській області 29 квітня вперше відбувся цинічний та відкритий підкуп виборців представниками партії ВО «Батьківщина».
Представники ВО «Батьківщина» чинили цинічний та відкритий підкуп виборців на виборах до ОТГ - Маляренко

Про це повідомив керівник Секретаріату Харківської територіальної організації партії «БПП «Солідарність» Віталій Маляренко.

"Ці вибори запам'ятаються безпрецедентним використанням брудних технологій: листівки, які масово поширювалися на території Харківського району, а також скупка голосів. Сьогодні відкрито два кримінальні провадження. Одне порушено у Нововодолазькому районі: з приводу скупки голосів партією «Батьківщина». Інше – у Великобурлуцькому районі", - сказав він.

За його словами, масштаби скупки голосів партією «Батьківщина» для Харківської області безпрецедентні.

"На виборах у Старовірівській громаді це, фактично, був побудинковий обхід, де були задіяні всі – аж до чинних кандидатів. За цим фактом порушено кримінальну справу", - зазначив Маляренко.

За його словами, виявлені інциденти суперечать традиціям, що склалися в нашій області, де вибори завжди проходили прозоро, чесно та конкурентно.

Раніше ми повідомляли про те, що депутати БПП "Солідарність" отримали більшість голосів у двух ОТГ. Також повідомлялося, що кандидати від БПП «Солідарність» стали головами Пісочинської, Циркунівської та Великобурлуцької громад.

Щодо порушень під час виборів до ОТГ на Харківщині, перші випадки були зафіксовані вчора одразу у декількох районах Харківщини. 

comments powered by HyperComments