Спільні проекти з МЗС, інвестиції та міжнародне співробітництво: про що говорили Світлична, Клімкін та студенти-юристи

Середа, 6 червня 2018, 15:46
Під час візиту на Харківщину Павло Клімкін разом з Юлією Світличною зустрілись зі студентами НЮУ ім. Ярослава Мудрого.
Спільні проекти з МЗС, інвестиції та міжнародне співробітництво: про що говорили Світлична, Клімкін та студенти-юристи

Про це повідомляє прес-служба ХОДА. 

Губернатор Харківщини Юлія Світлична, звертаючись до студентів, повідомила, що, незважаючи на можливі складнощі, пов`язані з розташуванням регіону, першочергове завдання для Харківщини - розвиток міжнародного співробітництво та пошук міжнародних інвестицій. Голова ХОДА зазначила, що це завдання регіон виконує у повній мірі.

Голова ХОДА також повідомила, що під час зустрічі з міністром закордонних справ обговорили декілька проектів, які запроваджуватимуться в регіоні спільно з МЗС – задля активізації міжнародної співпраці та бізнес-стосунків.

Керівник області підкреслила, що перед молоддю регіону сьогодні відкривається велика кількість можливостей, та побажала студентам вірити в себе, ставити амбітні цілі та твердо йти до них.

Павло Клімкін відзначив, що цього року МЗС святкує неформальний ювілей – 20 років партнерства з Національним юридичним університетом ім. Ярослава Мудрого. Він наголосив на тому, що Харківська область має чи не найбільшу кількість своїх представників серед співробітників міністерства.

Раніше ми писали, що завдяки прямій співпраці з міжнародними представництвами у керівництва регіону є можливість розказати про потенціал та можливості Харківської області. І тим самим активізувати двосторонні відносини. На думку губернатора області, найкращим результатом є відкриття нових виробництв на території регіону або підписання договорів і контрактів щодо співпраці з харківськими підприємствами.

comments powered by HyperComments