У Харкові побудують багатофункціональний спорткомплекс

Неділя, 31 липня 2016, 14:45
За словами директора Департаменту у справах молоді та спорту ХОДА Віталія Кириленко, протягом останніх двох років у розвитку спортивної інфраструктури в Харківській області зроблено колосальний прорив.
У Харкові побудують багатофункціональний спорткомплекс

«Якщо у нас в кожному районі буде фізкультурно-оздоровчий комплекс побудований, то це буде той мінімум, який ми зобов'язані після себе залишити. Ті темпи, які ми зараз взяли, це цілком можливо. Ми в цьому році, буквально через місяць, здаємо фізкультурний комплекс в місті Вовчанськ, йдуть роботи з будівництва фізкультурно-оздоровчого комплексу в Первомайському», — розповів чиновник. Віталій Кириленко уточнив, що роботи в районах проводяться за принципі співфінансування.

«Я думаю, що одним з перших об'єктів, які ми будемо будувати в Харківській області, це все-таки буде багатофункціональний спортивний комплекс, в якому обов'язково буде зал для художньої гімнастики. Запит населення на заняття, запит батьків, у яких є діти, на заняття художньою гімнастикою в місті Харкові колосальний. У базову підготовку всіх видів спорту входить гімнастика. І коли батьки будуть приводити маленьких дівчаток на гімнастику, тренер буде закладати основи — для постави, для того, щоб вони могли мати гарний вигляд», — повідомив Віталій Кириленко, зауваживши, що наразі жодного залу для гімнасток у місті немає.

Водночас, розпочати планується з ремонту тих спортивних споруд, які цього потребують. Це стосується, як Харкова, так і населених пунктів області.

«Батьки коли приводять свою дитину в секцію, перш за все, хочуть, щоб вона була здорова, і в моєму розумінні, якщо ми не будемо будувати басейни, спортивні зали, стадіони, своєчасно, то потім нам доведеться будувати лікарні та в'язниці. Я не хотів би, щоб ми це допустили», — наголосив директор Департаменту у справах молоді та спорту ХОДА.

Повне інтерв'ю з директором Департаменту у справах молоді та спорту ХОДА Віталієм Кириленко читайте в понеділок, 1 серпня, в авторській рубриці шеф-редактора Медіагрупи «Дозоры» («Восточный Дозор», «Южный Курьер», «Справжня Варта» etc) Ростислава Касьяненка «Справжня Розмова». У попередніх «Справжніх Розмовах» начальник Облавтодору Євген Зражевець розказав про про те, як став шляховиком, про розвал своєї служби командою Добкіна, патріотизм в бізнесі, харківський БАМ і відносини з Райніним, ДАІ, кар'єри та вбивць автодоріг, Дорожний фонд та співфінансування доріг, а начальник ГУ ДФС Харківської області Микола Рибаков — про те, скільки збирає податків, одеській менталітет, дітей та дружину, детінізацію зарплат, оподаткуванням аграріїв, охоронний та IT-бізнес та сервісну службу «з людським обличчям».

comments powered by HyperComments