Чемпіонат Європи з боксу: четверо українців вийшли до чвертьфіналу

Вівторок, 20 червня 2017, 00:02
Українські боксери гарантували собі участь у ЧС-2017.
Чемпіонат Європи з боксу: четверо українців вийшли до чвертьфіналу

Українські боксери завоювали чотири ліцензії на чемпіонат світу-2017 року з боксу, повідомляє «Справжня Варта».

Назар Куротчин (до 49 кг), Віктор Вихрист (+91 кг), Дмитро Замотаєв (до 52 кг) та Євген Барабанов (до 69 кг) вийшли в 1/4 фіналу чемпіонату Європи, який проходить в Харкові.

Дмитро Замотаєв одноголосним рішенням суддів переміг представника Молдови Данила Платонівського - 5: 0. Євген Барабанов зумів здолати боснійця Арема Фетаховіча. Назар Куротчин переміг азербайджанця Масуда Юсіфзаде суддівським рішення 4: 0, а Віктор Вихрист тримав дострокову перемогу над ірландцем Діном Гардінером в другому раунді.

Як уже повідомляла «Справжня Варта», з українських боксерів з турніру вибув тільки Мгер Огонісян.

Нагадаємо, Україну на нинішньому чемпіонаті Європи у Харкові представлять 10 спортсменів з Харківської, Київської, Львівської, Запорізької, Одеської, Хмельницької, Полтавської областей та міста Київ. Серед них – двоє харків'ян: Юрій Шестак – у ваговій категорії до 60 кг і Рамазан Муслімов – до 91 кг.

Урочисте відкриття турніру відбулося 16 червня у Палаці спорту «Локомотив». 13 червня зі спортсменами зустрілася голова ХОДА Юлія Світлична. Вона передала спортсменам слова підтримки від Президента України Петра Порошенка й побажала українцям витримки, терпіння та перемоги.

ільше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments