15-річна харків'янка перемогла на юнацькому турнірі ITF

Вівторок, 29 травня 2018, 17:31
Змагання четвертої категорії Podgorica Open - 2018 відбулись у Чорногорії. Про це повідомляють в Управлінні у справах молоді і спорту ХОДА.
15-річна харків'янка перемогла на юнацькому турнірі ITF

Любов Костенко з Харкова здобула трофей в одиночній жіночій категорії. На шляху до фіналу вона здолала суперниць з Греції, Хорватії, Італії та Швеції, а в головному поєдинку з рахунком 6:1, 6:4 перемогла тенісистку з Франції Марго Ровруа.

Нагадаємо, харківська тенісистка здобула перемогу на на турнірі ITF в Туреччині. Марина Чернишова змогла здобути парний трофей під час змагань з тенісу.

Нагадаємо, нещодавно у Харкові відбулася серія матчів з жіночого хокею за участі трьох українських команд: харківських «Пантер» та «СМК» і клубу «Дніпровські Білки», і американських хокеїсток із клубу «Ягуари». Напередодні гри Юлія Світлична відзначила, що розвиток спорту є одним із невід’ємних пріоритетів розвитку Харківської області.

Також ми писали, що цього року у всіх районах Харківщини відкриються сучасні поля для міні-футболу в кожній школі мають облаштувати волейбольні та баскетбольні майданчики. Юлія Світлична зазначала, що обласна влада комплексно підходить до розбудови спорту на Харківщині.

comments powered by HyperComments