Дякую Світличній за те, що вона знаходить час підтримувати саме спортивну сферу - Гвоздик

Субота, 16 червня 2018, 11:54
Відомий український боксер-професіонал, чемпіон США за версією NABF в напівважкій вазі Олександр Гвоздик взяв участь у «Святі спорту та здоров'я», що відбулося в спортшколі "ХТЗ".
Дякую Світличній за те, що вона знаходить час підтримувати саме спортивну сферу - Гвоздик

Ми вже повідомляли, що у заході взяла участь губернатор Харківської області Юлія Світлична. Вона поспілкувалася з юними спортсменами та їхніми тренерами. 

Значні зміни на краще, які сталися в школі, відзначив один з її вихованців - відомий український боксер-професіонал Олександр Гвоздик.

«Ці місця мені добре знайомі. Перший раз я прийшов у зал 20 років тому й починав свій шлях саме з цих залів. І зараз, приїхавши сюди, я бачу, що наш спорт і «ХТЗ» не тільки живе, а й розвивається. І я хотів би сказати спасибі Юлії Олександрівні за те, що вона знаходить час підтримувати саме спортивну сферу. Адже спорт і фізкультура - це невід'ємна частина життя будь-якої людини», - сказав Олександр Гвоздик.

Раніше досягнення Харківської області щодо розвитку спорту відзначив президент Федерації біатлону України, віце-президент НОК України Володимир Бринзак. Він повідомив, що за останній час у регіоні відкрито 5 нових відділень біатлону (не тільки в місті Харків, але й у Вовчанському, Чугуївському та Краснокутському районах).

«На стадії завершення підготовки до відкриття - відділення в Лозовій та Пісочині. Я в українському спорті вже 50 років і можу відзначити, що, напевно, у вас найбільш спортивний губернатор в Україні, - сказав Володимир Бринзак. - Тому що я знаю ситуацію та бачу, які справи робляться, в тому числі в тому виді спорту, який я за дорученням держави представляю. За 3 роки практично «з нуля» зроблено такий крок уперед, що ми просто дивуємося та ставимо це за приклад для всіх областей України».

Нагадаємо, нещодавно харківська жіноча хокейна команда «Пантери» привітала Світличну з днем народження. "Завдяки Вам, наш регіон все більше і більше процвітає, знаходячи нові можливості в розвитку. Жителі нашого краю відчувають себе комфортно на своїй землі, і це означає, що Ви і Ваша команда працюєте не дарма, втілюючи все нові проекти в життя, зміцнюючи співробітництво і партнерство з іншими регіонами, піклуючись про добробут наших громадян!", - йшлося у зверненні

comments powered by HyperComments