Світлична енергійно підтримує ФК "Металіст 1925" - Стороженко

Субота, 21 липня 2018, 19:53
Губернатор Харківської області - дуже динамічна і орієнтована на здоровий спосіб життя людина.
Світлична енергійно підтримує ФК "Металіст 1925" - Стороженко

Про це в інтерв`ю сказв радник голови ХОДА з правових питань, перший віце-президент ФФУ з 2000 до 2013 року, один із засновників ФК "Металіст 1925" Сергій Стороженко. 

"Юлія Світлична - керівник області, дуже динамічна і орієнтована на здоровий спосіб життя людина. Вона активно цікавиться спортом і активно розвиває його в межах своєї компетенції. Юлія Олександрівна енергійно підтримує Клуб і це дуже важливо для нас. З урахуванням всього цього налагодити і підтримувати контакт не складно. Ми завжди чекаємо нашого губернатора на стадіоні і сподіваємося, що разом ми вирішимо всі завдання, які стоять перед "Металістом тисяча дев'ятсот двадцять п'ять", - сказав він.

Раніше ми писали, що "Металіст 1925" почне свій дебютний сезон у першій лізі домашнім матчем проти "Агробізнесу" з Волочиська. Матч відбудеться 21 липня на стадіоні "Металіст"

Також ми повідомляли, що «Металіст 1925» в матчі 31-го туру чемпіонату України в другій лізі (група «Б») зазнав п'ятої в третьому колі поразки, поступившись у гостях команді «Нікополь» з рахунком 0:1. З двох матчів, що залишилися, «Металісту 1925» достатньо було виграти всього один, щоб зберегти за собою друге місце в групі і завоювати путівку в першу лігу. Цим матчем і виявилася гра 26 травня з ФК  «Миколаїв - 2».

26 травня в заключному матчі сезону харківська команда перемогла «Миколаїв - 2» з рахунком 4:0.

 

comments powered by HyperComments