У світовій серії збірна команда України з синхронного плавання отримала 34 нагороди, 17 з яких – золоті - Світлична

Четвер, 6 вересня 2018, 13:13
6 вересня Юлія Світлична привітала спортсменок з успішним виступом на чемпіонатах світу та Європи.
У світовій серії збірна команда України з синхронного плавання отримала 34 нагороди, 17 з яких – золоті - Світлична

Про це повідомляє прес-служба ХОДА. 

Губернатор Харківської області Юлія Світлична під час зустрічі привітала харківських спортсменок з високими результатами. Вона також зазначила, що їхня робота допомагає прославляти не лише Харківський регіон, але й всю нашу державу. 

Голова ХОДА підкреслила також, що результати спортсменок вражаючі: 34 нагороди у світовій серії, при цьому 17 з них - перші місця. 

"Спортсмени мають шість європейських перемог. Я вам бажаю, щоб так було і надалі. А ми завжди будемо поруч і будемо вас підтримувати. Адже кожен член команди працює на спільний результат. Ми надзвичайно пишаємося тим, що збірна України складається саме з харківських спортсменок. Тільки вперед, до нових вершин і до нових звершень", - сказала вона. 

Головний тренер збірної команди України з синхронного плавання Світлана Саїдова подякувала Юлії Світличній за постійну увагу до харківських спортсменів, відзначивши, що обладміністрація системно підтримує розвиток спорту в регіоні.

У ході зустрічі Юлія Світлична вручила грошові винагороди харківським спортсменкам, які у складі збірної України вибороли срібні медалі на чемпіонаті світу серед юніорок, що проходив у місті Будапешт (Угорщина).

Ми писали, що  останні два дні змагань, які з 3 по 7 серпня відбулись у шотландському місті Глазго, збірна України, яка складається виключно з представниць Харківщини, здобула 3 срібні та 1 бронзову нагороди.

Також "Справжня Варта" повідомляла, що харківські синхроністки завоювали 8 нагород на Світовій серії в Будапешті. Також харківські синхроністки блискуче виступили в Канаді на етапі світової серії.

Також повідомлялося, що з 7 по 9 червня в Лос-Анджелесі, США, відбувся етап Світової серії з синхронного плавання, на якому збірна України завоювала вісім нагород.

comments powered by HyperComments