У Одесі проросійські активісти намагаються вигнати "бандерівських псів"

Тетяна Зарубіна  |  Понеділок, 2 травня 2016, 15:37
Зараз у Куликова поля зібралися проросійські активісти. Частина з них, з георгіївськими стрічками в руках, скандують "Геть з Одеси, бандерівські біси".
У Одесі проросійські активісти намагаються вигнати "бандерівських псів"

Зараз біля  Куликова поля зібралися проросійські активісти. Частина з них, з георгіївськими стрічками в руках, скандують "Геть з Одеси, бандерівські біси".

Сьогодні, до річниці 2 травня, проросійськи налаштовані одесити прийшли вшанувати пам'ять загиблих до Будинку профспілок. Оскільки територія опинилася перекритою, проросійські активісти вирішили покласти квіти на газоні. З квітів виклали слово А також сепаратисти кричали: "Геть з Одеси, бандерівські біси".
Деякі з присутніх принесли з собою георгіївські стрічки.


Сьогодні невідомі звернулися в поліцію з повідомленням про те, що Куликове поле заміновано. На місце по виході виїхали правоохоронці. Територію Куликова перекрили. Крім того, в підземному переході, що веде від залізничного вокзалу до Куликову полю, сьогодні виявили три гранати.
Як повідомляється в прес-службі Національної поліції в Одеській області, в результаті перевірки з'ясувалося, що на території Куликова поля вибухові пристрої відсутні.
З метою забезпечення громадського порядку поліція спільно з військовослужбовцями Національної гвардії перекрила територію Куликова поля.
Також проросійські активісти вимагають у правоохоронців пропустити їх на територію Куликова поля.

Присутні обурюються - поліція з Нацгвардією заблокували Куликове поле під приводом безпеки: вранці в переході неподалік від ж / д вокзалу знайшли сумку з бойовими гранатами. 

Нагадаємо, 2 травня - роковини трагедії в Одесі. Зазначимо, що у ході заворушень в Одесі 2 травня 2014 р. загинуло 48 людей і постраждало більше 200. Більшість втратили життя в Будинку профспілок під час пожежі. Також під час бійки на Грецькій площі загинули 6 осіб. Учасниками конфлікту з одного боку були активісти євромайдану і футбольні «ультрас» з Харкова та Одеси, з іншого — «антимайдановці», які з лютого розбили наметовий табір на Куликому полі.

Екс-голову облуправління МВД судитимуть за бездіяльність

comments powered by HyperComments