Країна

14:30
Русланом Кравченком, військовим прокурором, були оголошені назви російських військ, що захоплювали півострів. Також він розповів про процес підготовки так званих «зелених чоловічків» та їх техніки.
11:04
5 жовтня в Україні слід очікувати значного похолодання, дощів та місцями – навіть снігу.
16:31
З 30 жовтня, коли Україна перейде на «зимовий» час, «Укрзалізниця» призначила у щоденне звернення новий прискорений нічний потяг №234/233 Хмельницький – Лисичанськ – Хмельницький, маршрут якого проходить через Харків.
11:16
До кінця наступного бронетранспортер «Дозор», розроблений у Харкові, може бути прийнятий на озброєння.
10:12
Але поспішати не обов'язково: процес заміни паспортів-книжок на нові паспорти-картки буде відбуватися протягом чотирьох років.
19:03
1 жовтня в Україні стартує місячник добровільної здачі зброї.
04:21
Нацрада з питань телебачення і радіомовлення України ухвалила рішення про виключення з переліку дозволених для ретрансляції в Україні три російські телеканали.
13:54
Купівельні звички сучасних господарок істотно відрізняються від уподобань наших мам, бабусь і прабабусь. Хоча б тому, що ми маємо найширший вибір: не тільки «що купувати», але й «де купувати». Культура споживання перескочила на новий рівень. Ми можемо робити розумні й корисні покупки й при цьому заощаджувати.
05:17
В Україні відкрили ресурс для всебічного інформування з питань демобілізації для військовослужбовців.
02:07
Президент Петро Порошенко заявив, що результати попереднього розслідування Міжнародної слідчої групи щодо збиття «Боїнга» рейсу МН17 над Донбасом надали незаперечні докази причетності до терористичного акту Росії і її бойовиків.