Країна

17:41
З 19 жовтня триває тиждень українознавства, і це зайвий привід ознайомитися з багатогранністю нашої культури. Наприклад, з таким напрямом у мистецтві, як етнофотографія. Саме тому ми публікуємо інтерв`ю з Анною Сенік, яка є яскравим митцем у своєму жанрі.
13:32
Екс-тренер харківського футбольного клубу «Металіст» Мирон Маркевич потрапив під обстріл.
12:51
З 19 жовтня по всій країні серед патріотів і культурно-свідомих людей розпочався тиждень українознавства.
18:32
У через трьох установах Державної пенітенціарної служби Харківської області – Диканівській виправній колонії, Хролівскому виправному центрі і ХВК (№18) днями умовно-достроково звільнили шістьох засуджених.
17:48
Двоповерховий потяг Skoda EJ675 відпробовують після ремонту на маршруті Харків – Київ – Вінниця.
17:23
Представники Департаменту міжнародного співробітництва Харківської міськради беруть участь у Львівському міжнародному туристичному форумі, який проходить з 19 по 20 жовтня у Палаці мистецтв.
16:35
Питання нації втратило актуальність з кінця 19 століття. Невже код і генетичність нації знайдено? Але чому ми так і не розуміємо свою історичну приналежність і ментальність?
01:35
Верховна Рада запровадила обов'язкове проходження студентами вищих медичних і фармацевтичних навчальних закладів військової підготовки офіцерів запасу медичної служби.
14:51
Всі уявлення про народи і країни ідуть від умисного нав’язування і рекламування особливостей кожної культури. Це пов’язували зі своєрідним знайомством без «рукопотискання», і вже за декілька десятиліть на стареньке і далеке ранчо прийшло поняття - якудзи, кімоно,гейша і самурай. Навіть той, хто жодного разу не відходив від уставлених умов існування, вже ідентифікує когось окрім собі подібних.