Країна

15:21
На проведення позачергових парламентських виборів в Україні 26 жовтня 2014 року, відповідно до норм чинного законодавства, необхідно близько 980 млн грн, але шляхом внесення змін до закону можна зменшити цю суму на 140 млн грн, повідомив голова Центральної виборчої комісії Михайло Охендовський.
21:13
Військові прокуратури можуть виконувати функції органів прокуратури на певних територіях за виняткових обставин.
22:22
Інколи від служителів деяких християнських церков, які говорять, що єдиним джерелом їхнього богослов'я є Писання, чуєш: „Я зазвичай не приділяю багато часу проповідуванню про Трійцю. Я проповідую тільки те, що буквально написано в Біблії, а слова Трійця в Писанні нема. Отже, згадувати Трійцю часто мені „не випадає”. Також від членів таких церков інколи чуєш, що наша літургія одноманітна – кожен раз повторюється одне й те саме: „Господи помилуй”, „Отче Наш”, Символ віри...
23:12
Благодать вам та мир від нашого Господа Ісуса Христа! Сьогодні буде проголошено Слово Боже із книги пророка Ісаї, розділ 35, вірші з 3 по 7:
00:23
„І нарікали Маріям та Аарон на Мойсея за жінку кушитянку, що взяв, бо він узяв був жінку кушитянку. І казали вони: Чи тільки з Мойсеєм Господь говорив? Чи ж не говорив Він також із нами? І почув це Господь.” (Числа 12:1-2)
14:19
Одна моя знайома носить свій натільний хрест інакше, аніж більшість – розп’яттям до свого тіла. Таким чином, для друзів цей хрест здається порожнім. І Моя знайома пояснює свій звичай так: „Хрест пустий, бо мій Господь воскрес!”. Цікаво? Певно...
01:18
А Марія стояла при гробі назовні та й плакала. Плачучи, нахилилась до гробу. І бачить два Анголи, що в білім сиділи, один у головах, а другий у ніг, де лежало Ісусове тіло... І говорять до неї вони: Чого плачеш ти, жінко? Та відказує їм: Узяли мого Господа, і я не знаю, де Його поклали... І, сказавши оце, обернулась назад, і бачить Ісуса, що стояв, та вона не пізнала, що то Ісус... Промовляє до неї Ісус: Чого плачеш ти, жінко? Кого ти шукаєш?
10:27
Благодать вам та мир від Бога Отця нашого й Господа Ісуса Христа! Сьогодні буде проголошено Слово Боже із Євангелія від Івана, розділ 12, вірші із 9 по 19. Саме в них Святий Іван оповідає саме про урочистий в’їзд нашого Господа Ісуса Христа до Єрусалиму:
20:29
Благодать вам та мир від Бога Отця нашого й Господа Ісуса Христа! Сьогодні буде проголошено Слово Боже із Євангелія від Івана, розділ 3, вірші із 13 по 16... Дозвольте спочатку розповісти історію.
10:01
Три роки тому декілька студентів зібралися разом і вирішили створити власний проект. Хотілося чогось неординарного та цікавого. Ідей було багато.