Лесик більше не депутат

Ганна Старкова  |  Вівторок, 17 травня 2016, 13:30
З викривальними промовами під час позачергової сесії міськради виступали голова району і члени фракції «За Харків, за Відродження», самому ж екс-депутату вимкнули мікрофон.
Лесик більше не депутат

Його виступ був коротким. Лесик сказав, що пишається тим, що йшов в колоні ветеранів, а наступного року з георгіївськими стрічками пройдуть всі його недоброзичливці.

Після депутати-однопартійці та чиновники, що орієнтуються на позицію мера, в кращих радянських традиціях піддали нищівній критиці публічну позицію Андрія Лесика в цілому.

Зокрема, Тетяна Топчій порадила йому подорослішати, бо «поведінка на фракції нагадує всім членам фракції виступ дитини в ясельній групі дитсадка», а Тетяна Поздєєва свій виступ підсумувала вагомим: «До побачення, Андрій Лесик». Голова фракції Ігор Терехов вказав, що чашу терпіння переповнила поведінка на 9 Травня.

Голова фракції «Об’єднання «Самопоміч» Тарас Сітенко зауважив, що без заяви депутати позбавлення його повноважень є незаконним і може бути оскаржено у суді.

Питання ставиться на голосування та приймається 63-ма голосами. Єдиний голос проти головуючий Геннадій Кернес приписав в своєму коментарі самому «винуватцю».

Він попросив Андрія Лесика покинути зал засідань. Коли той пішов, сесія продовжилася.

Нагадаємо, Андрія Лесика виключили з фракції міськради «За Харків, за Відродження» за підривну діяльність. Під час засідання Геннадій Кернес також виказав сподівання, що буде скликана позачергова сесія міськради, на якій серед інших вирішуватиметься питання про депутатство Андрія Лесика. 

Фото — Дмитро Верещинський.

comments powered by HyperComments