В ОПЗЖ розповіли, чому саме Кучер відповідатиме за сьогоднішні події на ринку «Барабашово»

Четвер, 27 лютого 2020, 20:39
Керівник Харківської ОДА, взявши на себе публічну відповідальність за вирішення конфлікту на ринку «Барабашово», має відповідати за наслідки.
В ОПЗЖ розповіли, чому саме Кучер відповідатиме за сьогоднішні події на ринку «Барабашово»

Таку думку виданню «Коментарі. Харків» висловив екс-голова Адміністрації президента Ігор Райнін.

«Саме голова ОДА публічно взяв на себе відповідальність за рішення цього питання, саме він проводив зустрічі, саме він «крутив договорняки», саме він займався дешевим піаром. Все це, в комплексі з відвертою некомпетентністю і безвідповідальністю, призвели до сьогоднішніх подій і десятків постраждалих. Буде відповідати», - заявив в ексклюзивному коментарі нашому виданню Райнин.

Олексій Кучер публічно заявив, що бере на себе особисту відповідальність у питанні вирішення конфлікту на ТЦ 4 січня.

Нагадаємо, конфлікт навколо ТЦ «Барабашово» має тривалу історію. Він загострився, коли міськрада затвердила будівництво дороги через ринок «Барабашово».  Мерія аргументувала необхідність нової дороги задля поліпшення транспортного сполучення густонаселеного Салтівського житлового масиву з центральною частиною міста.

Після цього майже кожну сесію міськради пікетують підприємці з «Барабашово», які вимагають скасувати рішення про будівництво дороги.

З 14 лютого боротьба за харківський ринок «Барабашово» увійшла у нову фазу – на території торгівельного центру з’явились барикади, протитанкові загородження, шини.

Сьогодні, 27 лютого, під час силового протистояння були травмовані учасники конфлікту та кілька правоохоронців.

comments powered by HyperComments