Кримiнал

16:31
Йдеться про незаконне нарахування премій на суму більше 7 тисяч гривень.
11:18
Обшуки в офісному центрі на 23 Серпня проходили у рамках масштабної операції з ліквідації найбільшого в країні центру конвертації.
11:01
Автомобіль «Мазда» харківського адвоката Олександра Шадріна вибухнув і згорів у ніч на 26 січня. Правозахисник упевнений, що вибух став наслідком умисного підривання, а не технічної несправності. Про подію повідомив сам Шадрін на своїй сторінці у Фейсбуці.
18:08
Нещодавно на Харківщині сталася страшна пригода. Вітчим убив дитину за те, що вона не хотіла виконувати домашнє завдання. Відбулося все днями у Куп’янському районі.
13:19
Пригода сталася у Великобурлуцькому районі. Тринадцятирічну дівчину хотів зґвалтувати рецидивіст.
10:40
У Харкові з’явилися шахраї, які під виглядом благодійних організацій обманюють людей, вимагаючи гроші. Про що саме йде мова?
14:42
Чоловік, який постраждав під час вибуху газового балона в трейлері на Центральному ринку, наразі перебуває у лікарні невідкладної допомоги. Його життя в безпеці.
11:29
Пригода, в якій є постраждалі, трапилася на Центральному ринку Харкова сьогодні вранці, 5 січня 2016 року. Винен в усьому газовий балон, який використовували для обігріву трейлера, де зберігалися овочі.
15:15
У ніч на 1 січня у Вовчанському районі пропала 17-річна Ірина Таволжанська. На даний момент поліція працює зі свідками, розіслані дані з прикметами дівчини.
13:40
Ці злодії організовано вивозили чуже майно на автівці.