Кримiнал

18:45
У соціальних мережах набирає популярність відеозапис, на якому четверо невідомих у формі жорстоко б'ють двох чоловіків. За словами авторів запису, камера зафіксувала співробітників міліції Дергачівського району, а побиття сталося 11 травня на околиці села Солоницівка.
18:20
Керівництво Солоницівського відділення міліції, співробітників якого підозрюють в побитті громадян, відсторонене від виконання службових обов'язків.
11:17
Пораненого літнього дідуся знайшли лікарі в одному з помешкань Харкова (Ленінський район). Про жорстоку пригоду дізналися правоохоронці.
20:28
Керівництво Дергачівського райвідділу міліції перевіряє дії своїх підлеглих в Солоницівці.
11:35
Сварка, яка переросла на бійку із застосуванням холодної зброї, сталася нещодавно у Фрунзенському районі Харкова. Учасникам сварки було від 17-ти до 22-х років. Передає сайт "Восточний дозор", посилаючись на сайт МВС України в Харківській області.
11:11
Він віз набої та пістолети, і його зупинили на кордоні з Росією. Йдеться про водія автівки Porsche Cayenne, якого затримали на пункті «Плетенівка» прикордонники Харківщини.
10:32
Він продавав наркотики неподалік місць, де навчаються діти. Мова йде про тридцятирічного мешканця села Первомайського району, нещодавно його зловили працівники міліції.
12:57
Чоловік повідомив правоохоронців, що вирощував коноплі для власного вживання, а не на продаж.
12:41
Він розкрадав залізничне обладнання, і кожного разу «промисел» для нього був успішним. П’ятого травня «успіхам» прийшов кінець. Мова йде про 31-річного жителя Харкова. Цього разу чоловіка спіймали на гарячому.
18:03
За словами підозрюваного, сварка між ним і його жінкою виникла тоді, коли вони розпивали алкоголь. Конфлікт виник через ревнощі.