Кримiнал

15:52
В Україні розгорається скандал з даїшниками і нардепом Володимиром Ландиком.
16:47
Вночі 8 березня в Києві нетверезий водій «Фольксваген Пасат» не впорався з керуванням і врізався в будівлю Верховної Ради, знісши частину металевої огорожі.
11:06
Пожежу в будівлі Служби безпеки України на вул. Паторжинського локалізовано. Постраждалих і збитків немає.
13:09
У Сквирському районі Київської області розбили погруддя Тараса Шевченка, однак кримінальну справу не порушено.
14:22
Консул Генерального Консульства Угорщини в Ужгороді Фодор Жолт на дипломатичній автівці скоїв ДТП. Пригода трапилася в обласному центрі о п'ятій годині ранку.
14:12
Депутат зі спільником вербували дівчат у віці від 20-ти до 30-ти років на «заробітки», ще й брали з них за це від 100 до 300 доларів.
11:58
У Святошинському районі Києва вже півроку розгулює ґвалтівник, який учинив, тільки за відомими міліції фактами, два напади на жінок. Оприлюднити цю інформацію правоохоронці зважилися, тільки коли з'явився відеозапис до цих пір не спійманого злочинця.
11:49
В Одесі через пограбування зловмисником начальника охорони консервного заводу затримано видачу зарплати працівникам підприємства: злочинець вирвав з його рук поліетиленовий пакет з 280 тис. грн. і зник.
17:03
Більшість підприємців не може захистити себе і свою власність в судах, тому адвокати потерпілих намагаються привернути до цієї проблеми увагу громадськості.
16:03
До 64-річній харків'янці, пацієнтці Інституту невідкладної хірургії, 20 лютого в палату зайшов невідомий чоловік і відібрав у жінки мобільний телефон і сумку з грошима.