11:34
Кандидат в народні депутати України по мажоритарному одно мандатному окрузі №170 Олександр Щиров звернувся з відкритим листом до Президента України Петра Порошенка, в якому виклав низку цікавих фактів з біографії та діяльності свого візаві по округу Анатолія Родзинського, «людини з сумнівною репутацією», «відомого у Харкові та Україні як організатора численних рейдерських захватів».
09:58
На жаль, вимушені констатувати, що ніч у Донецьку не минула без обстрілу. Як відомо, в результаті не особливо афішованих переговорів між Україною і Росією вчора сторони домовилися ще раз спробувати встановити на Донбасі режим ненападу. Проте терористи в черговий раз продемонстрували небажання встановлювати мир. Інформує сайт «Реал».
09:52
Міліція ЛНР перевіряє паспорти пасажирів потягу "Київ-Луганськ", повідомляє УНН.
09:40
Господарства області вже не перший рік вирощують зернові гібриди, розроблені Інститутом рослинництва ім. В. Юр'єва НААН України, які дають добрий результат. Про в ході робочої поїздки голови Харківської облдержадміністрації Ігоря Балути в Краснокутський район розповів директор ДП «Дослідне господарство «Пархомівське» інституту овочівництва і баштанництва НААН України Сергій Корнієнко. Повідомляє сайт обласної державної адміністрації.