Рада Європи повністю довіряє Україні – Світлична / ФОТО

Вівторок, 21 листопада 2017, 19:01
Сьогодні і завтра в Україні перебуває делегація Ради Європи.
Рада Європи повністю довіряє Україні – Світлична / ФОТО

«Візит до України представників Ради Європи саме в ці дні є безумовною підтримкою вибору українського народу, зробленого чотири роки тому», – повідомила у фейсбук-акаунті голова Харківської облдержадміністрації Юлія Світлична, яка в складі делегації Конгресу регіональних влад РЄ наразі знаходиться у Києві.

«Разом із європейськими колегами та Президентом Конгресу Гудрун Мослер-Торнстром провели зустрічі з керівництвом Уряду, Парламенту та Адміністрацією Президента. Обговорювали українські реформи. Довіра повна. Узгодили напрямки подальшої співпраці. Шлях України до ЄС безальтернативний! Рухаємося далі», – поділилася враженнями Юлія Світлична.

Як повідомляла «Справжня Варта», 21 та 22 листопада Україну відвідує керівництво однієї з трьох найвпливовіших інституцій Ради Європи.

На Харківщині реалізовуватимуть проекти розвитку за підтримки DESPRO. За словами Юлії Світличної, проект «Підтримка децентралізації в Україні» надасть Харківщині можливість долучати ОТГ до участі в грантових програмах.
.

comments powered by HyperComments