Полiтика

22:47
Україна висилає з країни 13 російських дипломатів у зв'язку з отруєнням російського екс-полковника ГРУ Сергія Скрипаля в британському Солсбері.
11:35
Міжнародні партнери України не визнають вибори президента Росії в окупованому Криму.
17:17
Народний депутат фракції партії "Блок Петра Порошенко" Ігор Артюшенко направив голові Служби безпеки України Василю Грицаку депутатський запит щодо фактів організованих проявів сепаратизму та антидержавній діяльності окремих осіб у Богодухівському районі Харківської області.
14:38
2 березня голова ХОДА Юлія Світлична провела зустріч з Постійним представником Офісу Японського агентства міжнародного співробітництва (JICA) в Україні Такаакі Кавано.
12:07
Депутати облради висловили подяку голові ХОДА за допомогу районам області.
12:22
На початку року Циркунівський сільський голова ініціював, а громада прийняла рішення про добровільне об'єднання в Циркуновскую сільську ОТГ.
14:07
Голова ХОДА позитивно оцінила зміни, які 21 лютого внесли до міської програми сприяння безпечній життєдіяльності у сфері соціального захисту населення.
13:17
Юлія Світлична та Хюґ Мінґареллі домовилися про допомогу ЄС у створенні нового онкоцентру в Харкові.
12:06
21 лютого голова Представництва ЄС в Україні Хюґ Мінґареллі перебуває з візитом у Харкові.
11:01
Принципи свободи, демократії та орієнтація на європейську ментальність – це ті стовпи нашого державотворення, які чотири роки тому не дала повалити Небесна Сотня.